We bekijken je spontane sollicitatie en nemen altijd contact met je op.

Maak indruk met jouw spontane sollicitatie en laat ons deuren openen naar nieuwe mogelijkheden. Jouw talent verdient persoonlijke aandacht en wij garanderen een respons die jouw carrière vooruit helpt

Wanneer je bij ons solliciteert, kun je er zeker van zijn dat we jouw sollicitatie zorgvuldig zullen bekijken. Ons ervaren team van consultants, met diepgaande expertise in diverse sectoren, staat klaar om jouw vaardigheden en potentieel te herkennen. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen met een passie voor succes.

Interesse in Cohesian? Vul het formulier in om spontaan te solliciteren

Toegestane bestadstypen: pdf, doc en docx

Stappen plan van sollicitatie

1.

Indienen sollicitatie

Je dient je kandidatuur in, via het invullen van het sollicitatieformulier.

2.

Evaluatie kandidatuur

We bekijken een eerste match tussen jouw profiel en de vacature. Wij geven altijd feedback over of we vinden dat er een match is tussen jouw profiel en de vacature.

3.

Kennismaking

We nodigen je uit om een koffie te drinken en elkaar beter te leren kennen. Samen bekijken we je kandidatuur en ook eventuele andere mogelijkheden, om de ideale job voor je te vinden.

4.

Voorstel aan partner

Wanneer we denken de ideale job gevonden te hebben voor jou, stellen we je via jouw profiel voor aan onze partner.

5.

Kennismaking met partner

We plannen een gesprek in met de partner. Tijdens dit gesprek zijn wij ook aanwezig om er zeker voor te zorgen, dat duidelijk wordt of er een goede match is tussen jou en onze partner.

6.

Opzetten samenwerking

Indien alle partijen vinden dat er een match is, worden de nodige afspraken gemaakt om een samenwerking te vormen. Nadat er goede afspraken zijn gemaakt, kan je opdracht voor onze partner van start gaan.