Onze Missie, Visie en Kernwaarden

Missie

Onze missie is om een onderneming uit te bouwen waarin iedereen de beste versie van zichtzelf kan zijn en waarin we voor technologische innovaties zorgen die de wereld verbeteren.

Visie

Onze slogan ‘Connection creates Excellence’ geeft het volledig aan. Door connecties binnen het team en met de maatschappij, streven we ernaar onze missie, technologische innovatie verwezenlijken, te stimuleren.

Kernwaarden

Wij geloven erin dat we met een ondernemende mindset met onze teamleden centraal, gecombineerd met transparantie en heel veel fun, de beste resultaten kunnen verwezenlijken.

Party op officeCarting met collega
Hive five

Fun at Work

De beste prestaties komen naar boven, wanneer mensen plezier hebben in wat ze doen en er een vriendencultuur heerst binnen de organisatie.


‘Work hard, play hard’ is zeker van toepassing bij Cohesian.


Wij nemen geregeld de tijd om de Fun factor te verhogen, door de werkomgeving aangenamer te maken, toffe teamleden aan te trekken en vooral ook leuke activeiten te organiseren.

Jouw verhaal is ons verhaal

Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van ons avontuur, want..


Bij Cohesian investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling en doelstellingen. Je krijgt de kans om te leren van experten in hun vakgebied via workshops, opleidingen en veel meer.


Wij brengen het beste in jouw naar boven door verschillende teamactiviteiten en het boosten van de Fun Factor.


Ons doel is om een succesformule te creëren, waarmee jij door jouw ideeën en innovaties, mee bijdraagt aan een betere samenleving.

Een meisje die juicht

We are entrepreneurs, we stay connected

Dankzij onze ondernemersmindset blijven we goed geconnecteerd met de markt en zijn we steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de technologie.

1. Tech events

Tech events bieden ons een uitstekende kans om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te onderhouden.

2. Technologietrends

Via media zoals technologierapporten, nieuwswebsites en sociale media, bestuderen we technologietrends.

3. Universiteiten en onderzoeksinstanties

Universiteiten en onderzoeksinstanties zetten vaak de eerste stappen voor nieuwe onderzoeken en ontdekkingen.